Karácsonyi élményfotózás 2020 - Tudnivalók

Karácsony 2020

Élmény csomag

Kültéri, igazi karácsonyi hangulat vár rátok!
A fotózás lényege, hogy valódi élményeket teremtsünk!
Lesz helyben készített forró csoki (kapszulás), a Grillázs-mézeskalács ajándékok jóvoltából cuki mézeskalács, mindenmentes keksz és néhány perc erejéig varázsolunk havazást is egy hógép segítségével, amit kisfiúnk a Ratrak mesék után csak Hóágyú Gyurinak hív.
Valódi forrócsokizós, meghitt vagy épp kacagós, összebújós fotózáson vehettek részt és talán még zenét is festünk alá!

A rossz időtől vagy esőtől sem kell megijedni, mivel egy pergola gondoskodik a fedett helyszínről (oldalt nyitott, de felülről fedett), a hangulat pedig eltereli majd a figyelmünket és a rossz időt is szebbé varázsolja.
Mindenesetre ha ti vagy mi úgy ítéljük meg, hogy nagyon rossz, nagyon durván szeles, vagy villámlásos, erősen esős az idő, előfordulhat, hogy csúsztatni kell az időpontot. Ez esetben számolni kell azzal, hogy lehet hétköznapra tudunk már csak új időpontot adni.

Fotózások előtt mindenképpen egyeztetünk veletek, hogy ki milyen módon mit szeretne, mivel tudom, hogy jó páran lehetnek pl. glutén vagy tejérzékenyek, ezért készülünk mindenmentes süteménnyel is, ha valaki nem ehetne a mézeskalácsból, ő se maradjon ki.
Valamint forró csokinál is, lehet hozni saját készítést, amit megihattok a helyszínen. Ami itt készül az kapszulás lesz higiéniai okokat is szem előtt tartva.
A járványhelyzet miatt viszont aki érzékeny arra, hogy inkább saját bögréből iszik, vagy saját takarót hoz, bátran hozza magával. Ezeket is mind meg fogjuk beszélni előre.
A bögréket természetesen alaposan elmossuk, a takarót is naponta mosom, de egy nap a köztes fotózások alkalmával nem tudom kimosni a takarót, mert nem száradna meg időre. Így ezeket figyelembe véve fogunk majd egyeztetni veletek.

Ruházatban javaslat a vastag pulóver, kabát, sapka, sál, kesztyű. Igazi téli hangulat :)
Színekben a piros, barna, bézs, zöld, fehér árnyalatai az ideálisak, de amúgy bármilyen szín jöhet.
Érdemes összehangolni a színeket, stílust egymáshoz!

Ami fontos még, hogy ha lehet úgy gyertek, hogy nincs WC használat. Vész esetén a garázsunkban lévő WC-t lehet használni, de az nincs fűtve, így nem javasoljuk.

A fotózás tartalma:

 • Jó hangulatú fotózás élményekkel
 • min. 40db kép digitálisan
 • 10db 10x15cm-es papírkép
 • + 1db 20x30cm-es VÁSZONKÉP! (Ráfizetéssel kérhető nagyobb méret is.)
 • max. 1 óra
 • Fotózás ára: 30.000 Ft

A fotózás ára a helyszínen fizetendő készpénzben vagy átutalással is rendezhető, számlát elektronikusan küldünk róla általatok megadott e-mail címre.

A képeket másnap, de legkésőbb 1 héten belül átküldjük nektek digitálisan vagy kérés alapján kiírjuk nektek dvd-re

A képekből kérhető papírkép, vászonkép az üzletünkben megtalálható árakon bármilyen méretben.
 

Amennyiben a 20x30cm-es vászonkép helyett nagyobb méretű vászonképet szeretnétek, az alábbi felárakkal megoldható:

 • 30x45cm: +4,000 Ft
 • 40x60cm: +6,800 Ft
 • 50x75cm: +10,500 Ft

Alap csomag

Sima fotózás a berendezett helyszínen.

Nem kérhető hozzá forró csoki, mézeskalács, havazás.

A fotózás tartalma:

 • 10db kép digitálisan és 10x15cm-es papírképen
 • max. 30 perc
 • A fotózás ára: 15.000 Ft


A fotózás ára a helyszínen fizetendő készpénzben vagy átutalással is rendezhető, számlát elektronikusan küldünk róla általatok megadott e-mail címre.

A képeket másnap, de legkésőbb 1 héten belül feltöltjük egy privát webes képnézegető oldalra, ahonnan kiválaszthatjátok a kért képeket.

Lehetőség lesz a 10 képen felül további képeket megvásárolni digitálisan, melynek ára: 800 Ft/kép. Ezekből a plusz fizetett képekből is kérhető papírkép, vászonkép az üzletünkben megtalálható árakon bármilyen méretben.A kiválasztott képek számát kell nekünk elküldeni és azokat digitálisan átküldjük megadott e-mail címre, valamint a papírképek átvehetőek lesznek üzletünkben pár napon belül.

Ha a sok jó kép közül nem tudtok dönteni, hogy melyiket szeretnétek, dönthettek úgy is, hogy fix plusz 15,000 Ft-os áron az összes elkészült képet megkapjátok.

 

Karácsonyi fotógaléria

 

Egyéb tudnivalók

Fontos!

Kérlek benneteket, hogy amennyiben betegek vagytok, ne gyertek, hanem még fotózás előtt jelezzétek és keresünk másik időpontot.

A fotózás előtti napokban mindenképpen írjatok egy megerősítő üzenetet, hogy tudtok jönni!

A fotózás helyszíne:
Sárvár, Hunyadi u. 47. kerthelység (vasútállomás felé jobb oldalt nagy barackszínű családi házikó).
Amikor ideértek, kérlek csengő helyett telefonon csörgessetek meg és jövök. A kapu nem automata, úgyhogy kis türelmet kérek, míg kiérek.
Fontos, hogy inkább pár perccel később érkezzetek, mint korábban! Nagyobb késést legyetek szívesek telefonon jelezni.

A ruhákat próbáljátok a háttérhez és egymáshoz hangolni mind színben, mintában, stílusban.

Hölgyeknek smink javasolt. Az arc mattításával elkerülhető a csillogás és ajánlott is.
 

A fotózás időtartama élményfotózás esetén maximum 1 óra, alapfotózás esetén maximum 30 perc.
Minden megkezdett plusz óra / fél óra a választott csomag árának fele pluszban.

A csomagárak 1 családra érvényesek (apa+anya+gyermekeik). Minden további résztvevő, legyen az rokon (nagyszülők, nagybácsi, unokatestvér, stb.) vagy pl.  barátnő, barát, feláras! Ilyen esetben kérjetek árajánlatot.

Az árban min. 40db (alapcsomagban összesen 10db) kép garantált digitálisan nagy felbontásban valamint 10db 10X15cm-es papírkép, amit majd az üzletünkben vehettek át.

Természetesen rendelhettek plusz képeket bármilyen méretben! Kérhettek óriás fotókat, posztereket (melyekhez bármilyen, általunk forgalmazott képkeret típust tudunk készíttetni), valamint vászonképeket is, mely még a nagyiknak is tökéletes ajándék lehet.