Műtermi fotózás - Tudnivalók

 

Fontos!

Kérlek benneteket, hogy amennyiben betegek vagytok, ne gyertek, hanem még fotózás előtt jelezzétek és keresünk másik időpontot.

A fotózás előtti napokban mindenképpen írjatok egy megerősítő üzenetet, hogy tudtok jönni!

 

 

JELENLEG A MŰTERMI FOTÓZÁS SZÜNETEL, CSAK KÜLTÉRI FOTÓZÁST VÁLLALUNK!
Karácsonyra pedig egy nagy meglepetéssel készülünk!

 

 

A fotózás helyszíne:
Sárvár, Hunyadi u. 47. (vasútállomás felé jobb oldalt nagy barackszínű családi házikó).
Amikor ideértek, kérlek csengő helyett telefonon csörgessetek meg és jövök. A kapu nem automata, úgyhogy kis türelmet kérek, míg kiérek. ;)
Fontos, hogy inkább pár perccel később érkezzetek, mint korábban! Nagyobb késést legyetek szívesek telefonon jelezni.

Van nálunk kanapé ahova leülhettek, lehet etetni, itatni a gyerkőcöket, van ruhatartó, így az akasztón hozott ruháitokat fel tudjuk akasztani; van öltözősarok, ahol öltözhettek. A cipőket az előszobában kell levenni, papucsot tudunk adni a felnőtteknek. Gyerekeknek hozhattok, ha gondoljátok, télen padlófűtésünk van, nyáron viszont nincs. A fotózás általában mezítlábas, de ha ragaszkodtok cipőhöz, akkor lehet hozni külön tisztatalpút. Zokniban is a ruhához és háttérhez illőt próbáljatok keresni.

Az aktuális - 2019-es Mesés Karácsonyi - háttérhez ajánlom cipő használatát, váltócipő formájában.

A választható háttereket a weboldalunkon (szelinafoto.hu) Műterem címszó alatt, vagy a Facebook oldalam albumai között „Választható hátterek” néven találjátok meg. Minden kép mellé odaírtam megjegyzésbe, hogy milyen sorozathoz ajánlom, mivel vannak kisebb háttereim is, ami nem igazán alkalmas nagyobb családi fotózásokra. Nyugodtan böngésszetek még, gyűjtsetek inspirációt az egyéb albumjaim között, mint pl. Műtermi Fotózás vagy műtermi családfotózás, kismama, újszülött, ki milyen kategóriában szeretné a fotózást. Így átfogóbb képet kaphattok róla, hogy melyik háttér tetszene.

Ezt érdemes előre kiválasztani, és jelezni nekem bármilyen üzenetben akár facebookon, e-mail-en, hogy már azzal a háttérrel tudjalak benneteket fogadni és ne kelljen várni a háttércserére.

Kellékeim vannak, javarészt, amiket a képeken láttok. Ezek használata dekor háttérnek minősül. Mindent lehet kombinálni mindennel. A helyszínen körül tudtok majd nézni és jelezni, hogy mit tegyünk be, mi tetszik. Lehet hozni kedvenceket is, ha szeretnétek vagy bármi mást. Pl. szülinapi fotózáshoz szoktak hozni héliumos lufikat és minitortát, amit akár el is majszolhat a gyerkőc. A hozott kellékek használata is dekor háttérnek minősül.

Átöltözni lehet, ha szeretnétek, van kis öltözősarok, maxium 2-3 átöltözés javasolt.

A ruhákat próbáljátok a háttérhez és egymáshoz hangolni mind színben, mintában, stílusban.

Hölgyeknek smink javasolt. Az arc mattításával elkerülhető a csillogás és ajánlott is.
 

A fotózás időtartama maximum 1 óra 1 választott háttérrel.
Minden megkezdett plusz óra a választott csomag árának fele pluszban. Minden plusz háttér külön csomagárnak számít.

A csomagárak 1 családra érvényesek (apa+anya+gyermekeik). Minden további résztvevő, legyen az rokon (nagyszülők, nagybácsi, unokatestvér, stb.) vagy pl.  barátnő, barát, feláras. Ilyen esetben kérjetek árajánlatot.

Az árban min. 40 kép garantált digitálisan nagy felbontásban valamint 10 db 10X15-ös papírkép, amit majd az üzletünkben vehettek át a SzelinaFotó boltban. A papírképekkel együtt kapjátok meg az összes képet is digitálisan, nagy felbontásban CD-re vagy DVD-re kiírva.

Fizetni a helyszínen kell, a képeket lehetőség szerint még aznap megnézhetitek weboldalunk privát galériájában, amit csak ti láthattok, ill. akinek elkülditek a link-et. E-mail-en vagy üzenetben küldöm el nektek az elérhetőségét amikortól már megtekinthetőek. A képek csak egy hétig érhetőek el weboldalunkon és arra szolgál, hogy lássátok a képeket és kiválogassátok, melyikből szeretnétek papírképeket.

Természetesen rendelhettek plusz képeket bármilyen méretben! Kérhettek óriás fotókat, posztereket (melyekhez bármilyen, általunk forgalmazott képkeret típust tudunk készíttetni), valamint vászonképeket is, mely még a nagyiknak is tökéletes ajándék lehet.

 

2018. november 4.