Bolt nyitvatartás
Nyitott ajtó

Kedd - Péntek: 9:00 - 16:00
(Ebédszünet: 11:30 - 12:45)

Szombat - Vasárnap - Hétfő: ZÁRVA

 

 

 

 

Árainkat ide kattintva nézhetitek meg.

 

Igazolvány- és Vízumkép

A hivatalos szabvány méretű igazolványképeket - normál esetben - helyben nyitvatartási időben készítjük.
Ennek mérete 3,5x4,5 cm. Ára: 2,500 Ft / 4db.
A magyar szabványmérettől eltérő igazolványképek, vízumképek (mint pl. 5x5 cm) elkészülési ideje a szerkesztési idővel nő. Ára 3,000 Ft / 2db.
Általában meg lehet várni, mivel csak néhány percet vesz igénybe, de ez függ a folyamatban lévő munkáktól is.

  • Digitális formában is elkérhető a papírkép mellé: + 1,000 Ft / kép

(A mindenkori aktuális árak az ÁRAK oldalon találhatóak.)

 

Fotónyomtatás A4 méretig

Helyben A4-es méretig (21 x 30 cm) tudunk képeket készíteni, ami akár azonnal is kérhető és megvárható.

A szabványméretek (cm-ben): 9x13, 10x15, 13x18, 15x21, 21x30

Ezeken kívül bármilyen más méret is kérhető A4-es méretig, aminek drágább egyedi ára van, mely a szerkesztési díjat is magában foglalja.

 

Poszterek, vászonképek

A4-es méret felett is vállalunk nagyításokat és vászonképeket 3 napos határidővel, de felárral hamarabbi időpontra - vagy sürgős esetben még aznapra - is kérhető.

Szabvány méretek:
A3: 29.7 x 42cm
A2: 42 x 59.4cm
A1: 59.4 x 84.1cm

A nagyításokhoz nem sürgős esetben tudunk képkeretet is hozatni a helyszínen kiválasztott típusból. Havonta egyszer érkezik a szállítónk.

Vászonképekből a legkisebb kérhető méret a 20x20cm-es, e felett 10cm-es lépésekben lehet kérni.
Az árlistában csak a leggyakrabban előforduló típusokat írtuk le, ha nem látod rajta azt a méretet, amit szeretnél, kérj tőlünk egyedi árat.

A vászonképek előnye, hogy modern, egyedi és különleges, valamint nem kell hozzá képkeretet venni. Fakeretre van felfeszítve a vászon anyagra nyomtatott kép.

Letölthető Poszter & Vászonkép árlista.

Analóg filmkidolgozás

Régi, filmes gépeiteket is behozhatjátok!

A filmet kivesszük belőle és kérésre belefűzünk egy új tekercset. Az analóg technikát kedvelők pedig vásárolhatnak régi, hagyományos, 35mm-es filmtekercseket is.

A kidolgozás kb. 2-4 hetet vesz igénybe, mivel heti-kétheti egyszeri szállítással központi kidolgozóhelyre küldjük Budapestre a filmeket.

Képkeretek, albumok

Képkeretek széles választéka található üzletünkben - az exkluzív kiviteltől az egyszerűbbig.  

Asztali, fali; fa, üveg, valamint műanyag keretek, egy fényképnek való vagy akár többrészes képkeretek többféle stílusban, színben és összeállításban.

Egyedi méretű képkeretek is rendelhetőek a helyszínen kiválasztott fakereteink közül, valamint klipszes üvegkeretből. Szállítás havonta egyszer van, így az érkezés idejéről a megrendeléskor tudunk tájékoztatást adni.

 

Albumot is választhatsz képeihez a 24 darabostól egészen 400 db-osig. Általános jellegűek, babás és esküvői albumok is kaphatóak berakosgatós és beragasztós változatban is. Az utóbbihoz fotósarkokat vagy kétoldali fotóragasztó tappancsokat lehet vásárolni.

Dokumentum nyomtatás

Jelenleg ez a szolgáltatásunk nem érhető el!
 

Kisebb mennyiségű dokumentumok kinyomtatását is vállaljuk!
Egy oldalas - két oldalas, fekete-fehérben.

Digitális adathordozón és lehetőleg PDF formátumban érdemes behoznotok! Ez azért fontos, hogy ne legyenek elcsúszások, ezáltal nálunk is ugyanúgy jelenjen meg egy-egy oldal, mint ahogyan azt megszerkesztettétek, mivel a dokumentumok szerkesztését mi nem vállaljuk!

Hivatalos okmányokat csak fekete-fehérben nyomtatunk.

Színes fényképeket kizárólag laboros kidolgozással készítünk, ezeknek a nyomtatását irodai tintasugaras nyomtatóval nem vállaljuk.

Fénymásolás nálunk nincs! Papír-írószer boltokban, valamint a sárvári könyvtárban kérhető fénymásolás. Felhívnánk a figyelmet rá, hogy ezeken a helyeken nyomtatást tudtunkkal nem végeznek.

Naptárkészítés

Készíttesd velünk egyedi fényképes fali naptárad!

Kérhető méretek: A5 (15x21cm) , A4 (21x30), A3 (30x40).

Kérhető típusok: 1 lapos éves naptár vagy 12 lapos havi naptár borítóval

Ezekhez értelemszerűen 1 db vagy 13 db képet kell hozni.  Montázs illetve plusz képek készítése feláras.

Többféle, exkluzív papírtípus közül lehet választani, valamint rengeteg egyedi háttér is rendelkezésre áll.

A képeket digitálisan, adathordozón (pendrive-on) érdemes behozni lehetőleg eredeti, nagy felbontásban, ami a szebb minőséget garantálja.

Fotókönyv

Fotókönyv készítést ideiglenesen szüneteltetjük.

Egyedi fotókönyvek, kicsitől a nagyig, fotó-, vászon-, bőr és egyéb kötészeti anyagokból készült borítókkal rendelhetők.
Esküvőről, gyerkőcökről, saját magatokról: az egyik legjobb ajándék szülőknek, rokonoknak vagy épp nektek!

 

Részletekről érdeklődj az üzletben.

 

Képről kép, Scannelés

Decemberben ez a szolgáltatásunk nem érhető el!

Ha vannak régi papírképeitek, amit szeretnétek megmenteni az utókor számára, vagy amikről csak másolatokat szeretnétek, mi elkészítjük!

Sok esetben végeredmény szebb, mint az eredeti!

Kérhető csak digitális formátumban is.

Ha nagyobb mennyiségű papírképről van szó, olcsóbb ha már szkennelten, digitális formában hozzátok be. Fontos hogy JPG/TIFF formátumban, körbevágva, jó felbontásban - min. 300 DPI-vel szkennelve, de mini képek esetén vagy ha 10x15-nél  nagyobb nagyítás kell belőle akkor 600-1200 DPI-vel.

 

Retusálás: Képek javítása, mint. pl. törések, karcok, foltok eltávolítása.

Képmanipuláció: Személyek, testrészek, háttér, egyéb részletek eltüntetése vagy összemontírozása. Ezeket nem minden esetben vállaljuk, látnunk kell hozzá a képeket és hogy mi lenne a kívánság. Általában fél- vagy több órás munkák, ezért drágább szerkesztési díjjal jár.

zása. Ezeket nem minden esetben vállaljuk, látnunk kell hozzá a képeket és hogy mi lenne a kívánság. Általában fél vagy több órás munkák, ezért drágább szerkesztési díjjal jár.

Montázskészítés
Kollázs

Montázs készítését csak úgy vállaljuk, ha konkrét elképzeléssel jöttök hozzánk vagy ha együtt a helyszínen szerkesztjük össze.

Minimális tudással, odahaza is el tudjátok készíteni, így biztosan olyan lesz, amilyennek szeretnétek - valamint ebben az esetben nem kerül szerkesztési díj sem felszámolásra.

Tudunk ajánlani egy Windows alá letölthető ingyenes montázskészítőt, amit könnyű kezelni és megfelelő a felbontása is nagyobb méretű képek nyomtatásához.
A program neve: Collagerator.
A kezeléséhez készítettünk egy egy oldalas magyar nyelvű leírást, amit itt tudtok elolvasni: Montázskészítés pár perc alatt. Kérünk benneteket, hogy olvassátok el alaposan és mindenképpen kövessétek a fő pontokat ahhoz, hogy a végeredmény használható, jó minőségű legyen. Feliratozni sajnos nem tud a program. Ha ilyen kérés van, hagyjatok ki neki helyet és kérjétek tőlünk a feliratozást utólag a már elkészült képre.

Fontos: a mobiltelefonos applikációkat nem ajánljuk, mert általában nagyon kis felbontásban készítik el a montázsokat, kicsi lesz a végeredmény, így megtörténhet, hogy már A4-es méretet sem érdemes belőle nyomtatni, nagyobbat meg végképp nem. Ilyen esetekben életlen, homályos, szemcsés, szétesett lehet a kép, a jó minőséget nem tudjuk garantálni.

Fényképezőgépek, tartozékok
FUJI fényképezőgép

Hivatalos FUJI partnerként az összes FUJI fényképezőgépet és tartozékait forgalmazzuk, garanciával;
valamint Instax gépeket is lehet rendelni; Instax filmeket pedig a boltunkban készletről lehet vásárolni.

Új fényképezőgépeket, kiegészítőket, tartozékokat csak rendelésre - előrefizetés mellett - árulunk!
(Elemeket, AA és AAA-s akkumlátorokat, PenDrive-ot, SD-kártyát helyben is lehet vásárolni.)

Ezen felül kapható nálunk használt fényképezőgép is, ill. minden olyan fontos kiegészítő, mely a fotósok munkáját segíti:
- professzionális munkaállomások fotó- és videószerkesztéshez (HP, DELL, Lenovo, Xeon processzoros gépek).
- nagyon jó színlefedettséget biztosító monitorok (DELL UltraSharp széria)
- professzionális kalibráló eszközök (X-Rite)

... illetve vállalunk monitor színkalibrálást, ill. "Bevezetés a színprofilok világába" oktatást is.

Laminálás

Laminálás kérhető, viszont a hozott anyagok laminálásánál felelősséget nem vállalunk a minőségért vagy esetleges sérülésekért. Ezt nem elijesztésnek szántuk, általában nem szokott gond lenni, de bizonyos papíroknál nem tudjuk, hogyan reagál a gépünk, ezért nem tudjuk a teljes bizalmat megszavazni neki.

Videókazetta digitalizálás

Megmentjük régi, videókazettára rögzített felvételeidet!

Jelenleg VHS kazettáról, Hi8 és Super8 kazettákról vállaljuk a jó minőségű digitalizációt, melyet hozott pendrive-ra másolunk.
Minden megkezdett felvételi óra 2,000 Ft-ba kerül.

Csak európai, PAL-szabványban rögzített felvételeket tudunk digitalizálni.
A nagyon régi - esetleg sérült -  szalagokat nem tudjuk javítani, de amíg élvezhető és érthető a felvétel, addig átmásoljuk számítógépre.

Fontos!
Mivel a kazetták régiek, előfordulhat, hogy rossz állapotban vannak (sokszor tapasztaljuk, hogy a szalag csavarodott, ragacsos, akad), ezért felelősséget nem tudunk értük vállalni. Természetesen vigyázunk rájuk, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontosak mindenki számára.

Videó vágást, szerkesztést nem vállalunk!

 

Fényképes ajándéktárgyak
Lézergravírozott üvegkocka

3D hatású lézertechnikával készült kulcstartók, medálok valamint üveg-hasábok:
Saját fényképpel rendelhető, melyet elegáns fekete ajándékdobozban kapsz meg. Nagyon szép, különleges ajándék. Vásárolható hozzá LEDes világítótalp, amivel gyönyörűen ki lehet emelni bármilyen fényviszonyok mellett. A LaserPictureShop termékeit nálunk az üzletben veheted át - így szállítási díjat sem kell fizetned!
Aktuális katalógusukat itt tudod megnézni.

Hűtőmágnesek, kulcstartók:
Igazolványkép méretben kulcstartó és hűtőmágnes, 10x15-ös méretű képhez hűtőmágnes kapható!

CEWE átvevő-pont vagyunk:
A Cewe oldaláról rendelhetőek különböző aranyos, akár hasznos fényképes ajándéktárgyak. Ha interneten leadva rendelésedet hozzánk kéred, a szállítási díj a legtöbb esetben olcsóbb lesz, mint ha házhoz kérnéd