Online képrendelés

Jelenleg a rendszer fejlesztés alatt áll, ezért az alábbi módon tudjátok képeiteket részünkre elküldeni:
 

Jelenleg az egyedüli lehetőség erre az e-mail:
- keprendeles@szelinafoto.hu

 

Amire figyeljetek és ami információt mindenképp adjatok meg:
- jó minőségű képek esetén egy e-mail-ben max. 3-5db képet mellékeljetek (rossz minőségű képek esetén ez akár 30db is lehet). A legtöbb levelező program a levél maximális méretét 10-15MB-ban maximalizálja.
- a képeket csatoljátok a levélhez, NE beillesszétek
- Írjátok bele, hogy milyen méretben szeretnétek a képeket (szabvány méretek: 9x13; 10x14; 10x15; 13x18; A5, A4).
- Írjátok bele, hogy mikor jönnétek az elkészült képekért.
- Ha van bármi egyéb fontos információ amit még tudatni akartok velünk, akkor azt is.

A képeket NE egyenként küldjétek, pláne ha sok képről van szó, mert rengeteg idő így elmenteni a képeket (Aki mégis így küldi, felárat számolunk fel!)

A legjobb, ha a képek fájl-neveit úgy nevezitek el, hogy abban benne van a kép mérete is és a darabszáma is. Pl.: ÖcsiKaszál_10x15_1db.JPG

 

Mi helyzet, ha sok kép képet szeretnétek küldeni?
Ez is megoldható, itt több lehetőség közül is választhattok:
1.: Google-Drive: aki rendelkezik Google-fiókkal, az a fiókhoz tartozó Google-Drive-ban hozzon létre egy új mappát, abba töltse fel a képeket, majd ossza meg a fenti e-mail címeinkkel a mappát. Arról mi kapunk egy értesítő e-mail-t, de ez így önmagában még nem elég, mert nem tudjuk, hogy mit kezdjünk a képekkel. Ezért arról is küldjetek információkat nekünk.
2. Használjatok nagyméretű fájlküldő szolgáltatásokat: ilyen pl. a toldacuccot.hu, vagy pl. a wetransfer.com. Ezen esetben az első lépés az, hogy a kiválasztott képeiteket össze kell csomagolni (zippelni) egy fájlba (erről remek leírást itt találhattok). Ezt az egy fájlt pedig valamelyik óriás fájlküldő szolgáltatásban kiválasszátok, megadjátok az e-mail-címeteket a feladóhoz, címzettnek pedig a mi e-mail-címünket, majd az üzenet részébe leírjátok, hogy mit csináljunk a képekkel. Ezután már csak le kell ok-ézni és már indul is a feltöltés!

Fontos, hogy mi minden esetben visszajelzünk, ha elkészültek a képek, ill. akkor is ha valamit nem értünk, vagy nem megfelelőek a képek mérete, felbontása, stb..

Az így rendelt képeket mindig úgy számoljuk, hogy az elküldés másnapjának reggelétől él az 1 napos (24 órás) normál árazás. Ha ez nem megfelelő, mert hamarabb szükségetek van a képekre, akkor azt egyrészről írjátok bele az e-mail-be, másrészről ha tényleg nagyon sürgős, akkor a képek elküldése után telefonon egyeztessetek velünk!