Karácsonyi élményfotózás 2022 - Tudnivalók

 

Karácsony 2022

Élmény csomag

 

Kültéri, igazi karácsonyi hangulat vár rátok!
Ez a műterem más, mint a többi!
Beltér helyett, a kültér varázsa vár benneteket nagyon szép, hangulatos környezetben, itt MESEBIRODALOMBA csöppenhettek, amit a gyerekek IMÁDNAK és persze nem csak a gyerekek, a felnőttek szintén!
Gyűjtsetek közös élményeket!

A FŐ élmény a HAVAZÁS!
A fotózás végén néhány perc erejéig varázsolunk havazást is egy hógép segítségével, amit kisfiúnk a Ratrak mesék után csak HóáGyurinak (Hóágyú Gyurinak) hív.

Karácsony 2022

A hintaló és a hatalmas maci a szánkóval mindig nagy sikert arat!
Kérhető helyben készített forró csoki, kakaó (kapszulás) és 4-5 évesnél idősebb gyerekeknél valódi helyben pattogtatott kukoricát is készíthetünk az igazi, működő, vintage hangulatú gépünkkel, ami nem csak a díszlet része, hanem valódi élményekkel gazdagít mindenkit és mosolyt csal az arcokra.

Fotózások előtt mindenképpen egyeztetünk veletek, hogy ki milyen módon mit szeretne.

Valódi forrócsokizós, meghitt vagy épp kacagós, összebújós fotózáson vehettek részt és még zenét is festünk alá, kis karácsonyi zene szól a háttérben.

Karácsony 2022

A rossz időtől vagy esőtől sem kell megijedni, mivel egy pergola gondoskodik a fedett helyszínről (oldalt nyitott, de felülről fedett), a hangulat pedig eltereli majd a figyelmünket és a rossz időt is szebbé varázsolja.
Mindenesetre ha ti vagy mi úgy ítéljük meg, hogy nagyon rossz, nagyon durván szeles, vagy villámlásos, erősen esős az idő, előfordulhat, hogy csúsztatni kell az időpontot. Ez esetben számolni kell azzal, hogy lehet hétköznapra tudunk már csak új időpontot adni.

Ruházatban javaslat a vastag, időjárásnak megfelelő öltözet, ami lehet akár csinos ruha több rétegben vagy akár pulóver, kabát, sapka, sál, kesztyű. Igazi téli hangulat is abszolút illik ide:)
Színekben a piros, barna, bézs, zöld árnyalatai az ideálisak, de amúgy bármilyen szín jöhet.
Érdemes összehangolni a színeket, stílust egymáshoz!

Így vár benneteket a kültéri műterem:

Karácsony 2022

A fotózás tartalma:

  • Jó hangulatú fotózás élményekkel
  • min. 40 db kép digitálisan
  • 10 db 10x15 cm-es papírkép
  • + 1 db 20x30 cm-es VÁSZONKÉP! (Felárral kérhető nagyobb méret is.)
  • max. 1 óra
  • Fotózás ára: 40.000 Ft

A fotózás ára a helyszínen fizetendő készpénzben vagy átutalással is rendezhető, számlát elektronikusan küldünk róla az általatok megadott e-mail címre.

A képeket másnap, de legkésőbb 1 héten belül átküldjük nektek digitálisan vagy kérés alapján kiírjuk nektek dvd-re.

A képekből kérhető papírkép, vászonkép az üzletünkben megtalálható árakon bármilyen méretben.

Most már vászonképes fali óra is készülhet kedvenc képetekből!

Vászonkép óra 11,900 Ft! (30x30cm)

Amennyiben a 20x30cm-es vászonkép helyett nagyobb méretű vászonképet szeretnétek, az alábbi felárakkal megoldható:

  • 30x45cm: +5,000 Ft
  • 40x60cm: +9,000 Ft
  • 50x75cm: +13,500 Ft

A képeslapba illő hangulat miatt idén is a képekből kérhető valódi képeslap is: 8db / 4,900 Ft.

A fotózás időtartama élményfotózás esetén maximum 1 óra.
Minden megkezdett plusz fél óra a választott csomag árának fele pluszban.

FONTOS! A csomagárak 1 családra érvényesek (apa+anya+gyermekeik)! Minden további résztvevő, legyen az rokon (nagyszülők, nagybácsi, unokatestvér, stb.) vagy pl.  barátnő, barát, feláras! Ilyen esetben kérjetek árajánlatot. (Idén a világító hold kellék nem kérhető!)

Az árban min. 40db kép garantált digitálisan nagy felbontásban, valamint 10db 10X15cm-es papírkép és egy darab 20x30cm-es vászonkép, amit majd az üzletünkben vehettek át.

Természetesen rendelhettek plusz képeket bármilyen méretben! Kérhettek óriás fotókat, posztereket (melyekhez bármilyen, általunk forgalmazott képkeret típust tudunk készíttetni októberi, esetleg még novembert rendelés esetén, azon kívül a készlet erejéig), valamint vászonképeket is, mely még a nagyszülőknek is tökéletes ajándék lehet.

 

Egyéb tudnivalók

Fontos!

Kérlek benneteket, hogy amennyiben betegek vagytok, ne gyertek, hanem még fotózás előtt jelezzétek és keresünk másik időpontot.

A fotózás előtti napokban mindenképpen írjatok egy megerősítő üzenetet, hogy tudtok jönni!

A fotózás helyszíne:
Sárvár, Hunyadi u. 47. kerthelység (vasútállomás felé jobb oldalt nagy barackszínű családi házikó).
Amikor ideértek, kérlek csengő helyett telefonon csörgessetek meg és jövök. A kapu nem automata, úgyhogy kis türelmet kérek, míg kiérek.
Fontos, hogy inkább pár perccel később érkezzetek, mint korábban! Nagyobb késést legyetek szívesek telefonon jelezni.

A ruhákat próbáljátok a háttérhez és egymáshoz hangolni mind színben, mintában, stílusban. Fontos, hogy jól öltözzetek alá, ha nem vastag kabátban szeretnétek fotózkodni. Trikó mindenképp javasolt és a több rétegű öltözet, hogy a kocsiból kiszállva ne faggyatok meg és ne is a hidegben kelljen öltözni, mivel sajnos fűtött öltözőt nem tudok biztosítani. A gyermekek kedvét ne vegyük el a fotózástól azzal, hogy fáznak és nem szeretném, hogy bárki meg is fázzon.

Hölgyeknek smink javasolt. Az arc mattításával elkerülhető a csillogás és ajánlott is.

Ami fontos még, hogy ha lehet úgy gyertek, hogy nincs WC használat. Vész esetén a garázsunkban lévő WC-t lehet használni, de az nincs fűtve, nagyon hideg, így nem javasoljuk.

Forró csokinál lehet hozni saját készítést, amit megihattok a helyszínen saját bögrével. Ami itt készül, az kapszulás lesz higiéniai okok miatt és kérésre biztosítunk bögréket is hozzá, de javaslom a saját bögréket (egy jól záródó zacskóval, táskával, hogy a már kakaós bögréket majd otthon tudjátok elmosni). Fotózás előtt jelezzétek kérlek, hogy hogyan szeretnétek mindezt.

Ami a legfontosabb még, hogy ne aggódjatok semmin! A gyerekek imádják mindezt, a szülők is nagyon élvezték és mindent elkövetünk, hogy vidám, maradanadó élményekkel térjetek haza aznap! Akik voltak nálam, a mai napig emlékeznek rá jó szívvel, rátok is ez vár!

Várlak benneteket szeretettel!

 

Karácsony 2022

 

Karácsony 2022