Karácsony a karácsonyfák között 2022 - Tudnivalók

 

Karácsony a karácsonyfák között 2022

Karácsony a karácsonyfák között 2022

A fotózás helyszínét egy csodálatos hely biztosítja!
A Dióliget Cottage Sárvár szomszédságában fenyőfák sokasága vár rátok, amelyek évről-évre sok család Karácsonyát teszik emlékezetessé, köztük a miénket is!
Amikor megérkezünk, fantasztikus csend, béke, nyugalom fogad minket és a fák hangulata máris meghozza a kis karácsonyi készülődés érzését, ahogy ott bóklászunk közöttük!
Szívből ajánlom azoknak, akik szeretik a természetet és nem ijednek meg egy kis gumicsizmás, bakancsos tereptől. :)

Karácsony a karácsonyfák között 2022

A fotózás tartalma:

  • Jó hangulatú fotózás a fenyőfák közt
  • min. 40 db kép digitálisan
  • 10 db 10x15 cm-es papírkép
  • + 1 db 20x30 cm-es VÁSZONKÉP! (Felárral kérhető nagyobb méret is.)
  • max. 1 óra
  • Fotózás ára: 40.000 Ft

A fotózás ára a helyszínen fizetendő készpénzben vagy átutalással is rendezhető, számlát elektronikusan küldünk róla az általatok megadott e-mail címre.
A képeket másnap, de legkésőbb
1 héten belül átküldjük nektek digitálisan vagy kérés alapján kiírjuk nektek dvd-re.

A képekből kérhető papírkép, vászonkép az üzletünkben megtalálható árakon bármilyen méretben.

Amennyiben a 20x30cm-es vászonkép helyett nagyobb méretű vászonképet szeretnétek, az alábbi felárakkal megoldható:

  • 30x45cm: +5,000 Ft
  • 40x60cm: +9,000 Ft
  • 50x75cm: +13,500 Ft

Most már vászonképes fali óra is készülhet kedvenc képetekből!
Vászonkép óra 11,900 Ft! (30x30cm)

A képeslapba illő hangulat miatt idén is a képekből kérhető valódi képeslap is: 8db / 4,900 Ft.

A fotózás időtartama maximum 1 óra.
Minden megkezdett plusz fél óra a választott csomag árának fele pluszban.

FONTOS! A csomagárak 1 családra érvényesek (apa+anya+gyermekeik)! Minden további résztvevő, legyen az rokon (nagyszülők, nagybácsi, unokatestvér, stb.) vagy pl.  barátnő, barát, feláras! Ilyen esetben kérjetek árajánlatot.

Az árban min. 40db kép garantált digitálisan nagy felbontásban, valamint 10db 10X15cm-es papírkép és egy darab 20x30cm-es vászonkép, amit majd az üzletünkben vehettek át.

Természetesen rendelhettek plusz képeket bármilyen méretben! Kérhettek óriás fotókat, posztereket (melyekhez bármilyen, általunk forgalmazott képkeret típust tudunk készíttetni októberi, esetleg még novembert rendelés esetén, azon kívül a készlet erejéig), valamint vászonképeket is, mely még a nagyszülőknek is tökéletes ajándék lehet.

 

Egyéb tudnivalók

Fontos!

Kérlek benneteket, hogy amennyiben betegek vagytok, ne gyertek, hanem még fotózás előtt jelezzétek és keresünk másik időpontot.

A fotózás előtti napokban mindenképpen írjatok egy megerősítő üzenetet, hogy tudtok jönni!

A fotózás helyszíne:

Dióliget Cottage Sárvár
Sárvár, Zuhogó utca 1.

Dióliget Cottage SárvárFontos! Kérlek próbáljátok a gyermekeket felkészíteni, hogy nem lehet bármerre szaladgálni, mivel a helyszínt az apartman tulajdonosa biztosítja, fontos, hogy ne okozzunk neki károkat. A helyszínen én foglak benneteket kalauzolni, hogy merre szabad közlekednünk és hova nem szabad sáros cipővel felmenni.

A ruhákat próbáljátok egymáshoz hangolni mind színben, mintában, stílusban. Fontos, hogy jól öltözzetek alá, ha nem vastag kabátban szeretnétek fotózkodni. Trikó mindenképp javasolt és a több rétegű öltözet, hogy a kocsiból kiszállva ne faggyatok meg és ne is a hidegben kelljen öltözni, mivel sajnos fűtött öltözőt nem tudok biztosítani. A gyermekek kedvét ne vegyük el a fotózástól azzal, hogy fáznak és nem szeretném, hogy bárki meg is fázzon.
Cipőben készüljetek rá, hogy sáros a terep helyenként, így olyan cipőt próbáljatok az öltözékhez felvenni, amit nem sajnáltok. Fontos, hogy hozzatok gumicsizmát, bakancsot, hogy szükség esetén fel lehessen venni vagy akár abban is jöhettek, ha passzol a ruhátokhoz. Szép cipőt gyerekeknek egyet hozhattok, ugyanis a kis szekérbe cipő nélkül ültetjük be őket, ehhez készülhettek egy plusz vastag zoknival, ne fázzon a lábuk (alattuk természetesen takaró van, hogy ne fázzanak fel), de utána, ha nyakba felkapjátok őket, a szép cipőt tisztán rájuk lehet adni, így nem fognak titeket összesározni.

Hölgyeknek smink javasolt. Az arc mattításával elkerülhető a csillogás és ajánlott is.

Ami fontos még, hogy próbáljatok úgy jönni, hogy nincs WC használat a helyszínen. Vészesetben találunk rá megoldást, de ne a fákat öntözzük.

Ami a legfontosabb még, hogy ne aggódjatok semmin! Mindent a gyerekekhez igazítunk, semmit nem erőltetünk. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, a képeket pedig bízzátok rám. ;)

Várlak benneteket szeretettel!

 

Karácsony a karácsonyfák között 2022